Lycon wax
Lycon wax

De LYCON wax formules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geur belevingen en zachte texturen een waar genot voor de zintuigen!

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 2 mm!

De LYCON wax formules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 2 mm! Ongewenste haartjes bij o.a. de bikinilijn, bovenlip en oksels vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft wekenlang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

Only the best: Australische Lycon wax

De wax die wij gebruiken is afhankelijk van uw huidtype, maar wordt over het algemeen wel bestempeld als de beste ter wereld. Australische Lycon Wax is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, waaronder bijenwas, verzacht met olijfolie. Extra toegevoegde ingrediënten kunnen variëren van aloë-vera tot kamille extracten.

Ideaal voor de gevoelige huid

Waxen is ideaal voor mensen die een gevoelige huid hebben. U kan ervanuit gaan dat wij zorgvuldig met uw huid aan de slag gaan. Allereerst brengen wij een speciale pre-waxing olie aan, om vervolgens een lauw warme wax aan te brengen. Hierna verwijderen wij haartjes in één losse beweging, zonder dat er huidirritatie optreedt.

Waxen lichaam vrouw

Waxen bovenbenen

Waxen onderbenen

Waxen achterkant bovenbenen

Waxen hele benen en bikinilijn

Waxen bikinilijn

Waxen armen

Waxen oksels

€32,-

€27,-

€22,-

€55,-

€22,-

€24,-

€22,-

Waxen lichaam man

Waxen oksels

Waxen hele rug 

€22,-

€35,-

Waxen zonder gezichtsbehandeling

Waxen bovenlip

Waxen kin

Waxen bovenlip en kin

Waxen wenkbrauwen

Waxen hele gezicht excl. wenkbrauwen

Waxen hele gezicht incl. wenkbrauwen

€12,-

€13,-

€19,-

€13,-

€20,-

€30,-

Als aanvulling op gezichtsbehandeling €2,- korting

€10,-

€11,-

€17,-

€11,-

€18,-

€28,-

Bekijk ook onze wax & verf combi!

Contact

Neem voor verdere vragen gerust contact op!


Behandelingen uitsluitend op afspraak. Annuleren van een afspraak kan tot 48 uur van te voren. Anders wordt 50% van de behandelprijs rekening gebracht.

Bij het ophalen van een product graag eerst informeren of deze op voorraad is.


Adres

Veldsestraat 24

6613 AK Balgoij

Mail en telefoon

info@schoonheidswinkeltje.nl

06 13509944


't Schoonheidswinkeltje | alle rechten voorbehouden ©

Webdesign door: RSDesigns.nl