Cosmetische Lymfedrainage
Cosmetische Lymfedrainage

Vocht kan zich ophopen omdat het niet goed kan worden afgevoerd door de lymfevaten. Het resultaat kan zijn dat deze vochtophoping niet alleen het gezicht ontsiert, maar ook vervelend kan aanvoelen. Voor deze symptomen is de lymfedrainage een perfecte massagemethode om overtollig vocht in het gelaat en het halsgebied af te voeren. In de praktijk kan deze methode ook als extra massage ter ontspanning en ter afvoer van afvalstoffen worden gegeven. Lymfedrainage kan worden toegepast om uw afweersysteem te versterken, stress te reduceren, littekens te behandelen en huidproblemen te behandelen zoals, oedeem, eczeem en acne.

Bij een cosmetische ingreep is het aan te raden om voor de operatie een a twee volledige hals /gezichts behandelingen te doen in ieder geval 1 een dag voor de operatie . Drie a vier dagen na de operatie kan gestart worden met een reeks Manuele lymfedrainage behandelingen van minimaal 6 keer. Waarbij het te behandelen gebied steeds verder wordt uitgebreid.

Cosmetische Lymfedrainage

30 minuten

45 minuten 

60 minuten

€33,-

€49,-

€65,-

Contact

Neem voor verdere vragen gerust contact op!


Behandelingen uitsluitend op afspraak. Annuleren van een afspraak kan tot 48 uur van te voren. Anders wordt 50% van de behandelprijs rekening gebracht. Bij het ophalen van een product graag eerst informeren of deze op voorraad is.


Adres

Veldsestraat 24

6613 AK Balgoij

Mail en telefoon

info@schoonheidswinkeltje.nl

06 13509944


't Schoonheidswinkeltje | alle rechten voorbehouden ©

Webdesign door: RSDesigns.nl